27. august 2019 wpuser 0Comment

Marken blomster har en klar mission for at redde sjældne planter i dyrkede marker ved at engagere lokale folk. Marken blomster er at genskabe blomster i dyrkede marker og også indgivelse af indsamlede frø i naturområder. Mange online frø webshops og havecentre sælger nu frø eller unge planter af flere af Danmarks vilde blomster, eller en blanding af vilde blomsterfrø, så du kan oprette dine egne mini enge og bede af korn marks blomster.

Mark blomster projektet har omhyggeligt opbygget lager af talrige planter, som var på randen af udryddelse, i første omgang vokser dem i beskyttede områder med optimale betingelser derefter distribuere frø til sympatiske landmænd, der opretholder bevaringsområder på deres jord.

Kornmarken blomster projekt er et unikt, langsigtet eksempel på, at lokal folk tager udfordringen op for at sikre fremtiden for de truede planter af agermarker i et område.

Projekt blev etableret i 1997 for at beskytte og formere de vilde planter af agermarker. Hands-on dyrkning af planter har vist sig at være den allerbedste metode for frivillige til at blive fortrolig med dyrkede vilde blomster, læring som de går gennem erfaringer med fiaskoer, skadedyr, blomstrende tider og frøplante identifikation, med klar adgang til et projekt Ansvarlig for at besvare eventuelle forespørgsler, når det er nødvendigt. Projektet blev oprindeligt oprettet for at redde sjældne planter af markafgrøder.

Oprindeligt var ideen at forsøge at vende situationen for disse sjældne etårlige planter af agermarker. Om sommeren vil dette område være en blast af farverige planter vokser blandt en kornafgrøde, og giver en tilgængelig udstilling af nogle af de mest truede agerjord vilde blomster i Danmark. 14 gårde i vores område er kommet sammen for at bevare marken blomster og andre sjældne flora, og vi håber at støtte dem ved at dyrke frø, der skal introduceres til deres bedrifter.

Beskyt de sjældne planter af agermarker ved at indsamle frø, dyrke planterne på og returnere dem til landbrugsjord. Men hvis du har rigere jord kan du dyrke en årlig blomst eng ved hjælp af marken blomster. Projektet har bidraget til at uddanne lokale frivillige til at identificere arter og høste frø fra planter såsom Ranunkel og kodriver, som ikke havde været observeret i mange år, for at sikre fremtidige generationer kan nyde disse indfødte planter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *